PhoneRescue Review - Is deze app voor het herstellen van telefoongegevens legitiem? (2023)

Wat is PhoneRescue?

Het is veilig om te zeggendata verliesis een van de ergste nachtmerries van alle telefoonbezitters.

OntmoetenPhoneRescue van iMobie- jouw ridder in glanzend harnas!

De software werd gelanceerd in 2011. Het is gemaakt omhelpen u alles van uw telefoon te herstellen. Hoewel het in eerste instantie alleen voor iOS is gemaakt,TelefoonReddingheeft eenAndroidversie ook.

Natuurlijk gebruiken de meeste mensen tegenwoordigcloud opslag. Dat vergt wel wat handwerk.

Als u wilt dat alles automatisch wordt geregeld, zijn er programma's speciaal voor gemaaktdata herstel.TelefoonReddingis eenrechtmatigeen goede.

Of uw gegevens dat ook zijnverwijderd, kwijtgeraakt of beschadigd is, kan deze software u helpen.

U kunt alles van uw telefoon terugkrijgen, wat er ook mee is gebeurd. Je hoeft er niet eens mee naar de reparatiewerkplaats te gaan! Met de app kun je alles zelf doen. U hoeft hem alleen maar met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten.

PhoneRescue-recensiesdoor gebruikers zijn overwegend positief.

Maar is het echt de beste service?Jijkan kiezen?

Lees mijnPhoneRescue-recensieEr achter komen.

PhoneRescue-functies

PhoneRescue heeft een aantal functies die het spannend en gemakkelijk te gebruiken maken. Laten we er een paar bekijken:

Herstel verwijderde gegevens

We hebben allemaal per ongeluk een bestand, contact of bericht verwijderd dat we wilden behouden. Helaas hebben niet alle telefoons een prullenbak.

Is alle hoop verloren? Nee.

DePhoneRescue-appmaakt gebruik van NO-DATA-LOSS-technologie. De software zal dat wel doenVind wat u nodig heeft en haal het tijdig terug.

Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten. PhoneRescue analyseert uw apparaat en herstelt alle gegevens zonderoverschrijveniets.

iTunes-back-upherstel

Deze software kan herstellen bestandenopgeslagen in uw iTunes of AnyTransback-upbinnen een paar seconden.

U hoeft niet eens een volledig blind herstel uit te voeren. DeTelefoonRescue iPhoneen met iPad-versies kunt u alleen ophalen wat u wilt.Ondersteunde bestandstypen zijn:

  • Persoonlijke gegevens: Contacten, Oproepgeschiedenis, Berichten, Berichtbijlage, Voicemail, Agenda, Herinneringen, enz.
  • Mediagegevens: foto's, video's, miniaturen, muziek, afspeellijsten, beltonen, enz.
  • App data: Documenten, bijlagen, enz.

iOS-systeemherstel

Het soort storingen zoals een zwart scherm en vastlopen op het Apple-logo kunnen moeilijk te verhelpen zijn. Het lijkt misschien alsof niets uw gegevens kan opslaan als uw telefoon niet meer werkt.

DePhoneRescue iOS-gegevensherstelsoftware heeft een oplossing voor alles waardoor uw apparaat niet werkt. Het laat je toerepareer uw iPhone of iPadzonder hem zelfs maar naar de reparatiewerkplaats te brengen.

Het beste deel: PhoneRescue doet degeheeltelefoon. Dit betekent dat u niet alleen uwbestandenterug, maar ook het hele iOS-systeem.

iCloud-herstel

iCloud maakt elke dag automatisch een back-up van uw iPhone of iPad. Het probleem is dat je geen toegang hebt tot debestandenerin opgeslagen zonder dat deze vol isback-up. Dit betekent dat u uw bestaande gegevens moet wissen en mogelijk nog meer ervan kwijtraakt.

Dat is waar dit cool isPhoneRescue iOSfunctie komt binnen. Hiermee kunt ubekijk elk stukje gegevens en kies wat je wilt. De software herstelt vervolgens de items die u selecteert op uw iPhone of iPad.

Het beste deel ervan is dat PhoneRescue absoluut alles kan ophalen, van foto's tot Safari-gegevens.

Verborgen gegevensherstel

Er zijn meer gegevens op uw telefoon opgeslagen dan u weet. TelefoonRescue kandoorzoek elke hoek van uw apparaatom al je spullen mee te nemenbestandenterug naar het licht.

Het maakt het ook mogelijk om een ​​voorbeeld van het bestand te bekijken voordat u het herstelt. Als u vervolgens iets vindt dat de moeite waard is om te bewaren, kunt u het kopiëren naar hethard disk Driveop uw pc.

DeiMobie PhoneRescuesoftware zelfs kan vindenbestandenbegraven in je apps. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de video's tegenkomt die je hebt bewerkt of WhatsApp-berichten hebt verwijderd.

Vergrendelscherm verwijderen

Er is niets erger dan buitengesloten worden van uw telefoon.

Maar metPhoneRescue voor Androidof iOS, kunt u de fabrieksreset vermijden. Het zal je toestaantoegang tot al uw waardevolle gegevens. Of het nu een patroon, wachtwoord of vingerafdruk is, de software kan er omheen. Tijdens het proces wordt niets op uw telefoon gewijzigd of gewist.

Zorg ervoor dat u het apparaat minstens één keer op uw pc hebt geroot voordat u deze functie gebruikt.

Wachtwoordherstel voor schermtijd

Schermtijd is een geweldige functie om controle te houden over hoeveel u uw iPhone of iPad gebruikt. Maar u kunt niet veel doen als u uw toegangscode voor de schermtijd kwijtraakt of vergeet. Nou ja, tenzij je dat hebt gedaanPhoneRescue voor iOSop uw apparaat.

Dit hulpmiddelbrengt de toegangscode naar u terugveilig zonder bestaande gegevens te verwijderen.

Zelfs als u de Screen Time-toegangscode zelden gebruikt, mag u deze functie niet over het hoofd zien. Veel gebruikers prijzen het in hunPhoneRescue-recensies.

Makkelijk te gebruiken

PhoneRescue weet hoe belangrijk het is om een ​​nette interface te hebben. Het maakt het extraheren van uwbestandenzo makkelijk mogelijk.

Het is gemakkelijk om de app te downloaden en te gebruiken. Ga naar de iMobile-site, kies uw apparaattype en download de software. BeideramenEnMac OS XZijnopties ook.

Houd er rekening mee dat PhoneRescue, in tegenstelling tot sommige andere tools voor gegevensherstel, niet beschikbaar is in de Play Store of App Store. Het gaat op jouw computer, en op jouSluit het apparaat hierop aan met een USB-kabel.

Zodra je rentPhoneRescue voor Windowsof Mac, je kunt kiezen uit een lijst met zeven voorkeurstalen. De lijst bevat Engels, Duits, Chinees, enz.

Dankzij geavanceerde data-analyse- en verwerkingstechnologieën is het razendsnel in het overbrengen van waardevolle gegevensbestandenEndata herstel.

DeTelefoonRescue Windowsde versie die ik heb getest is zeer intuïtief. Zelfs als je geen computerexpert bent, zou het navigeren er doorheen een fluitje van een cent moeten zijn. Hetzelfde geldt voor de Mac-versie.

Alle opties worden in de linkerbovenhoek weergegeven. Dit maakt het opruimen voorfragmentenvan gegevens zo eenvoudig mogelijk maken.

Houd er rekening mee dat, ook al is het vrij eenvoudig, het programma buitengewoon krachtig is. Het kan dus zijn dat u tonnen gegevens ophaalt waarvan u niet wist dat u ze had en die u ook niet echt nodig had.

PhoneRescue voor iPhoneis compatibel met alle versies van het apparaat, inclusief die met iOS 14.

Hoe werkt PhoneRescue

Nadat u de software op uw computer heeft gedownload, is het tijd om deze in te stellen. Het proces is eenvoudig en u kunt zelf het installatiepad kiezen. Het zou binnen ongeveer een minuut klaar moeten zijn.

Vervolgens wordt u gevraagd uw apparaat op de computer aan te sluiten.

PhoneRescue Review - Is This Phone Data Recovery App Legit? (1)

Ik heb mijn Samsung Galaxy A50-apparaat aangesloten en deTelefoonRescue Windowsapp vroeg me om USB-foutopsporing in te schakelen voor mijn specifieke telefoon. Het bevatte een gedetailleerde stapsgewijze handleiding over hoe u dit moest doen.

Wanneer PhoneRescue uw telefoon detecteert, wordt u gevraagd welke soorten gegevens u wilt herstellen.

PhoneRescue Review - Is This Phone Data Recovery App Legit? (2)

Als u de telefoon nog niet op uw pc hebt geroot, moet u dat doen voordat u uw gegevens herstelt. In sommige gevallen kan de software dit voor u doen.

U ziet ook een lijst met aanbevolen apps van derden die u kunt gebruiken. iMobie suggereert KingoRoot en iRoot als de beste opties voor respectievelijk Android en iOS.

PhoneRescue Review - Is This Phone Data Recovery App Legit? (3)

Als u uw apparaat niet wilt rooten, kunt u een snelle scan uitvoeren. Het zal u helpen de bestanden te beheren waarvan u dacht dat ze er niet waren.

Dat is precies wat ik deed. Eerst koos ik ervoor om mijn contacten snel te herstellen om te testen hoe snelPhoneRescue voor Samsungzal het voor elkaar krijgen.

PhoneRescue Review - Is This Phone Data Recovery App Legit? (4)

Het doornemen van mijn contacten en het zoeken naar iets dat kan worden hersteld, duurde minder dan een minuut. De app genereerde ook een Excel-bestand met alle telefoonnummers die ik op het apparaat heb.

PhoneRescue Review - Is This Phone Data Recovery App Legit? (5)

Toen de software eenmaal klaar was met mijn contacten, wilde ik het een moeilijkere uitdaging geven. Dus vroeg ik hem om muziek van mijn telefoon te herstellen.

PhoneRescue Review - Is This Phone Data Recovery App Legit? (6)

Met meer dan 5 GB aan audiobestandenop het apparaat kostte het PhoneRescue precies 30 minuten om mijn gegevens te analyseren.

PhoneRescue-prijzen

Dus,hoeveel kost PhoneRescue? Laten we eens kijken naar alle beschikbare opties op de iMobie-website:

Android-abonnement van 1 jaar

$ 39,99/jaarlijks

Licentie op 1 computer.

1 jaar Android-bedrijfsplan

$ 299/jaarlijks

Licentie voor maximaal 10 computers. Je hebt de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende deals te krijgen, waaronder $ 1299 voor maximaal 60 computers.

Levenslang Android-abonnement

$ 49,99

Levenslang abonnement/$ 49,99: voor 1 computer.

iOS-abonnement van 1 jaar

$ 49,99/jaarlijks

Inclusief alle Pro-functies, 24/7 klantenondersteuning en 1 jaar gratis updates. Met het plan kunt u 20% van de oorspronkelijke prijs aftrekken.

Levenslang iOS-abonnement

$ 59,99

Inclusief alle Pro-functies, 24/7 klantenondersteuning en levenslang gratis updates. U krijgt 40% korting op de oorspronkelijke prijs.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated: 14/01/2024

Views: 5367

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.