Prijzen & Diensten :: Dnails (2024)

Table of Contents
Pedicure €30 Medische pedicure €40 Pedicure & Gelish €35 Pedicure & Gel €40 Pedicure french & gel €45 Gel met verlenging €58 Polygel met verlenging €58 Polygel bijwerking/ op eigen nagel €45 Gel bijwerking/ op eigen nagel €45 Gelish of Semi-permanente nagellak €30 Rubberbase €36 Nail art per nagel €1-5 French / babyboom verlenging €63 French - babyboom bijwerking / eigen nagel €45 Verwijderen van.. €15 Special shape ( extreem lange nagels ) €75 Special shape bijwerking €55 One by one new set €75 Volume 3D New set Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D-techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er heel dunne wimpertjes gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de One by One techniek en de 3D wimperextensions is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt. €85 Russian volume new set €90 Mix ( cat / doll eye ) new set €95 Bijwerking wimpers €30-60 Verwijderen van wimpers €15 Lash Lift €40 Lash Lift + kleuring €55 U mag tot 2 weken na de behandeling niet in de felle zon, onder de zonnebank, zwemmen of naar de sauna vanwege vreemde verkleuringen en kans op infecties. Het is beter om minstens 2 weken voor de behandeling geen peeling behandeling te laten doen. Regenererende huid stoot de pigment uit. Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. De wax van The Wax Bar is een unieke wax, die het mooiste resultaat geeft. The Wax is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, waaronder ook voor de gevoelige en allergische huid. Under legs €18 Upper legs €18 Full legs €30 Bikini €20 Upperlip €5 Side burns €8 Arm pits €10 Feet €5 Brazilian €35 Full body wax €65
Prijzen & Diensten :: Dnails (1)

Gelieve voor nieuwe sets ( gelnagels/wimpers) steeds tijdig binnen te komen ( ten laatste 18:00, op zaterdag 16:00).

Prijzen & Diensten :: Dnails (2)

Pedicure

Pedicure

Een voetbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • het desinfecteren van de voeten met alcohol
  • de nagels en nagelriemen indruppelen met podinail, dit verzacht de nagels en de nagelriemen
  • het losmaken van de nagelriemen en evt vuil onder de nagel verwijderen
  • de nagels knippen, een pedicure knipt de nagels altijd recht dit voorkomt dat de nagels ingroeien!
  • het vijlen van de nagelrand, en langs de nagelriemen de "vellentjes" losmaken
  • het verwijderen van evt eelt en/of likdoorns ( indien ernstige eelt raden wij een medische pedicure aan , zie hieronder )
  • hierna worden de nagels ontsmet met betadine, mits de client hiervoor geen allergie heeft.
  • als laatste worden de voeten ingemasseerd met een verzorgende creme, en op verzoek kunnen de nagels gelakt worden

€30

Medische pedicure

De medisch pedicure is een hogere en bredere opleiding en kan alle "risicovoeten" behandelen.

Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en anti-druk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblemen.

De werkzaamheden van een medisch pedicure bestaan onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Verder kan deze alle soorten probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten.
Een medische pedicure heeft een uitgebreide opleiding gehad. Hierdoor is deze ook op de hoogte van alle voorkomende problemen bij voeten en weet deze ook te behandelen.
Daarnaast kan ze ook advies geven over een goede en juiste voetverzorging.

Verder kent een medisch pedicure alle technieken zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en gel- en acrylnagels zetten.
Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot haar taak. Een medisch pedicure is een echte specialist en goed opgeleid om alle soorten voeten te verzorgen. Ook van patiënten dus.

€40

Pedicure & Gelish

€35

Pedicure & Gel

€40

Pedicure french & gel

€45

Prijzen & Diensten :: Dnails (3)
Prijzen & Diensten :: Dnails (4)

Gel/Gelish/Polygel

Gel met verlenging

Gelnagels:
Om een gelnagel aan te kunnen brengen, heeft de nagel lengte nodig. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gewerkt met tips. Een tip is een kunststof nagel die op de nagel geplakt wordt en daarna wordt verstevigd met de gel. Heb je mooie lange nagels? Dan kun je door middel van gel uw nagels laten verstevigen. Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. De gel wordt in enkele lagen over uw natuurlijke nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. De gelnagel kan op verschillende manieren worden afgewerkt; naturel, (colour) french, full colour gel of nailart. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat.

Verzorging van de gelnagel:
*Elke twee tot vier weken uw nagels laten behandelen is noodzakelijk om uw kunstnagels in een goede conditie houden. Uw natuurlijke nagels groeien namelijk gewoon door.
*Wanneer je veel met je handen in het water zit, gebruik maakt van schoonmaakmiddelen of in de tuin aan de slag gaat, probeer dan steeds om huishoud-handschoenen aan te trekken.
*Stoot u regelmatig uw nagels? Dan zijn deze waarschijnlijk te lang voor jou. Vijl ze wat korter met een kartonnen vijl.
*Gebruik nooit een nagelknipper om je kunstnagels te knippen! Vijlen (met een kartonnen vijl) is wel mogelijk.
*Ga niet aan de kunstnagel peuteren of er stukken vanaf trekken. Daardoor beschadigd je de natuurlijke nagels.
*Om de achterkanten van de nagel schoon te houden kun je het beste een tandenborstel met wat tandpasta gebruiken. Zo worden ze ook direct gedesinfecteerd.
*De nagels kunnen los laten als je zwanger bent, hormoon preparaten of anti depressiva gebruikt.

€58

Polygel met verlenging

Het is noch acryl, noch hard gel. Gelish PolyGel combineert het beste van beide in een revolutionaire "alles-in-één" formule dat onbetwistbaar beter is.

In tegenstelling tot acryl, vereist PolyGel GEEN Monomer, GEEN mix en hardt het uit onder LED wanneer jij het wenst.

In tegenstelling tot hard gels, is Gelish PolyGel snel en makkelijk aan te brengen, loopt het niet uit en veroorzaakt het geen intense en onaangename hitte piek.

€58

Polygel bijwerking/ op eigen nagel

Omdat je natuurlijke nagel blijft groeien, zie je na een poosje uitgroei ter hoogte van de nagelriem. Hoe snel je die uitgroei moet laten bijwerken, hangt af van de snelheid waarmee je natuurlijke nagel groeit. Meestal moeten gelnagels na een drietal weken bijgewerkt worden. De nagels krijgen dan terug een gellaag tot aan de nagelriemen.

€45

Gel bijwerking/ op eigen nagel

Omdat je natuurlijke nagel blijft groeien, zie je na een poosje uitgroei ter hoogte van de nagelriem. Hoe snel je die uitgroei moet laten bijwerken, hangt af van de snelheid waarmee je natuurlijke nagel groeit. Meestal moeten gelnagels na een drietal weken bijgewerkt worden. De nagels krijgen dan terug een gellaag tot aan de nagelriemen.

€45

Gelish

of Semi-permanente nagellak

Een mooi alternatief voor gelnagels is Gelish nagellak..het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels.
Gelish verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en de natuurlijke nagel wordt verstevigd. Gelish nagellak kan geplaatst worden in een permanente kleur (2 à 3 weken) of als french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.
Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!
Gelish nagellak brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt je 14 dagen absoluut probleemloze nagels.

€30

Rubberbase

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden.

€36

Nail art per nagel

€1-5

French / babyboom verlenging

Babyboom nagels hebben vergeleken met de originele French manicure geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Er is dus geen scherpe smile line aanwezig. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Je krijgt hierdoor een heel natuurijk effect. Ook Babyboom nagels kun je creëren met gel, acryl of gel-nagellak.

€63

French - babyboom bijwerking / eigen nagel

€45

Verwijderen van..

€15

Special shape ( extreem lange nagels )

€75

Special shape bijwerking

€55

Prijzen & Diensten :: Dnails (5)
Prijzen & Diensten :: Dnails (6)
Prijzen & Diensten :: Dnails (7)
Prijzen & Diensten :: Dnails (8)

Deze behandelingen kunnen steeds zonder afspraak.

Prijzen & Diensten :: Dnails (9)

One by one new set

One by one wimperextensions is een verlenging- én verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers plakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. De wimperextensions kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstylist dus niet door uzelf. Het geeft een natuurlijke look.

€75

Volume 3D New set

Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D-techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er heel dunne wimpertjes gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de One by One techniek en de 3D wimperextensions is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt.

€85

Russian volume new set

Russian Volume Russian volume is een geadvanceerde techniek die pas sindskort wordt toegepast. Russische Volume Lashes zijn handgemaakte waaiertjes van ultra dunne extensions. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van extensions met een doorsnede van 0.1, 0.07 en 0.05 millimeter. Des te hoger de 'D', des te lichtere extensions er worden gebruikt.Internationaal zijn Russian Volume wimperextensions al jarenlang een ware hit omdat bij deze techniek dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op je eigen wimper. Russian volume wimperextensions zorgen voor een vollere oogopslag en zijn daardoor ideaal voor mensen met weinig eigen wimpers. Een absolute voordeel van deze methode is dat het geen schade toebrengt aan je eigen wimpers.

€90

Mix ( cat / doll eye ) new set

De doll eye houdt in dat er over het gehele oog sprake is van langere lengtes. De open eye is goed voor wat meer getrokken en kleine ogen. ... De cat eye zorgt er weer voor dat er meer lengte zit aan de uiteindes van de ogen voor een meer amandelvormig effect. Nog meer redenen om wimperextensions te laten plaatsen

€95

Bijwerking wimpers

Prijs bijwerking wordt bepaald na hoeveel weken u terugkomt

€30-60

Verwijderen van wimpers

€15

Lash Lift

Een wimperlift is een snelle en effectieve manier om de wimpers te krullen. Door een wimperlift behandeling krijgt de klant een open blik en lijken de wimpers langer waardoor een krultang of wimperextensions niet meer nodig zijn. Wimpers liften is een populaire methode om de wimpers en langer uit te laten zien omdat er weinig nazorg nodig is, in tegenstelling tot wimperextensions.

€40

Lash Lift + kleuring

Dit is een wimperlift waarbij we ook de wimpers kleuren, dit geeft een extra opvallend effect.

€55

Prijzen & Diensten :: Dnails (10)
Prijzen & Diensten :: Dnails (11)

Verzorging wimperextensions
- Gedurende 2 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken.
- Trek niet aan uw wimpers.
- Wrijf niet in uw ogen.
- Gebruik geen mascara.
- Verwijder uw wimperextensions nooit zelf.
- Reinig uw wimperextensions met de daarvoor bestemde make-up removers.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstylist.

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimpers?
Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren:
- De wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstylist met de juiste benodigdheden.
- De wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden.
- De klant dient de aftercare instructie van de wimperstylist op te volgen.

Refill behandeling
De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de dagelijkse verzorging door uzelf. Een groeicyclus van de natuurlijke wimper is ongeveer 3 tot 6 weken. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

Kan iedereen wimperextensions dragen?
In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er gelden een aantal uitzonringen:
- Klanten zonder eigen wimpers.
- Klanten met broze wimpers.
- Klanten die allergisch zijn voor bestanddelen die in de bonder zitten.


Brow Bar

Prijzen & Diensten :: Dnails (12)
Prijzen & Diensten :: Dnails (13)
Prijzen & Diensten :: Dnails (14)

Threading ( epileren met touw ) €10

Basic brow ( waxen-tweezen-shapen) €15

p*rn Brows ( Waxen tweezen-shapen-henna tinting-brow make up ) €30

Waarom zou je voor een kleuring met henna kiezen? "De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Bovendien is henna ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen." Ook het langhoudende effect van dit product is een plus. "Henna blijft tot twee weken op de huid en tot vier weken op de haartjes, langdurig plezier verzekerd! Dankzij het make-upeffect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden,"

Men maintenance €15

Microblading €250

Volle wenkbrauwen zijn een absolute beautytrend waar je niet omheen kan en zoals het ernaar uit ziet is deze trend van blijvende aard. Niet iedereen heeft van nature volle wenkbrauwen en voorheen was het tatoeëren van de wenkbrauwen de enige oplossing voor een langdurig resultaat. Microblading is een nieuw alternatief voor volle wenkbrauwen, een techniek die je als Beauty Professional niet mag missen. Microblading is een manuele techniek waarbij door middel van het maken van ultrafijne krasjes in de huid en het aanbrengen van pigment onder de huid een natuurlijk ogend "haartjes effect" of beter een "hair stroke-effect" bekomen wordt.

Powder Brows €300

Bij onze POWDER BROW techniek wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen. Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat.

Micro-Shading €350

( Combo Powder brows & microblading)

Met Shading creëren wij extra schaduw of shade: we 'tappen' die in de huid met behulp van een kleine, steriele naal of blade - hetzelfde hulpmiddel als bij Microblading, maar met een andere naaldconfiguratie. Heel zachtjes brengen wij zo een diffuus aan pigmenten aan in de huid. Het effect? De subtiele, ingekleurde look van zacht wenkbrauwpoeder.

U mag tot 2 weken na de behandeling niet in de felle zon, onder de zonnebank, zwemmen of naar de sauna vanwege vreemde verkleuringen en kans op infecties. Het is beter om minstens 2 weken voor de behandeling geen peeling behandeling te laten doen. Regenererende huid stoot de pigment uit.

Brow Lamination €40

De wenkbrauwhaartjes worden gelift met liftingproducten. De producten zorgen ervoor dat iedere stugheid verdwijnt en dat de haartjes erg flexibel worden. Zo kunnen ze in een bepaalde vorm gelegd worden. Dit is gemakkelijk voor dames/heren waarbij de haartjes naar beneden groeien, dunne wenkbrauwen hebben of kleine gaatjes in de wenkbrauwen hebben. De lift zorgt voor een instant voller effect!

De producten zorgen voor een 'fluffy effect' en de haartjes blijven 4-6 weken gelift.

Heb je graag volume en een tintje? Dit kan zeker! Ga dan voor onze browlifting en tinting, hierbij worden de haartjes gekleurd zodat er meer structuur gecreëerd wordt.

Brow Lamination+ tinting €55

Wax bar

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. De wax van The Wax Bar is een unieke wax, die het mooiste resultaat geeft. The Wax is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, waaronder ook voor de gevoelige en allergische huid.

Under legs

€18

Upper legs

€18

Full legs

€30

Bikini

€20

Upperlip

€5

Side burns

€8

Arm pits

€10

Feet

€5

Brazilian

€35

Full body wax

€65

Prijzen & Diensten :: Dnails (15)
Prijzen & Diensten :: Dnails (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6406

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.