YouTube2MP3: 6 beste gratis YouTube naar MP3-downloader voor Android (2024)

Ollie Mattison

29 mei 2023• Bewezen oplossingen

Je kunt nu je eigen YouTube-video's rechtstreeks op je Android-telefoons downloaden, maar wat als je de video wilt downloaden en op mp3-muziek wilt opslaan zonder geld uit te geven? Hier brengen wij u de beste 7YouTube naar MP3-downloaders voor Androidom u te helpen de video's naar MP3 te converteren.

YouTube, de grootste site voor het hosten en delen van video's, stelt mensen in staat video's op hun Android-telefoons te bekijken. Als u echter vanaf YouTube muziek naar uw Android-telefoon wilt downloaden, kunt u geen opties vinden. Bovendien ondersteunt Android het afspelen van YouTube-video's als achtergrondmuziek niet.

Opmerking: Als u de video of audio van de YouTube-kanalen van anderen wilt downloaden, neem dan contact op met de oorspronkelijke auteursrechthouders. Illegale downloads zijn in strijd met de Servicevoorwaarden van YouTube. Sinds de nieuwe regelgeving van YouTube zijn apps van YouTube naar MP3-downloaders verwijderd van Google Play. Zorg er dus voor dat uw telefoon de apps van derden vertrouwt bij het instellen om de YouTube-converter naar MP3 voor Android te gebruiken.

Beste gratis YouTube naar MP3-downloader voor Android-telefoon

1. JijMP34

Wil je YouTube-muziek downloaden als MP3 of MP4? Dit is een gratis app voor Android waarmee je eenvoudig YouTube-video's en muziek naar MP3-bestanden kunt downloaden. Je kunt video's en muziek downloaden in 3 eenvoudige stappen.

  • Zoek eerst naar de video die je wilt downloaden met behulp van de officiële API van YouTube.
  • Klik vervolgens op de video om deze te selecteren en te downloaden.
  • Download ten slotte de video als MP3 of MP4, luister naar de nummers of deel deze.

De kenmerken van deze app zijn-

  • Eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen
  • Downloaden in slechts drie stappen
  • Eenvoudige opslag van nummers in een map die door de app is aangemaakt in de downloadsectie

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (2)

2. Syncios YouTube-downloader

Met de Syncios YouTube naar MP3 downloader voor Android kun je onderweg je favoriete muziek en video's downloaden. Welk Android-apparaat u ook gebruikt, u kunt met slechts een paar klikken muziek en video's van YouTube downloaden. Download ze vervolgens op je Android voor offline weergave of converteer de video's naar je MP3-bestand en sla het op in je afspeellijst.

De functies van Syncios YouTube-downloader omvatten-

  • Syncios YouTube-converter naar MP3 voor Android helpt bij het downloaden van muziek van meer dan 100 sites
  • Speel video's met 4K-resolutie af na het downloaden van muziek en video's op je Android
  • De kwaliteit en het formaat van de video kunt u tijdens het downloaden zelf kiezen
  • Strak en gemakkelijk te gebruiken

Omdat dit geen speciale app voor Android-telefoons is, moet u deze app eerst op uw Windows-computer installeren en uw Android-telefoon op de computer aansluiten. Hier leest u hoe u YouTube-video's kunt downloaden en deze als mp3 op uw Android-telefoon kunt opslaan met Syncios YouTube Downloader.

  • Ga naar YouTube, zoek de video die je wilt downloaden, klik op de deelknop en kopieer de URL.
  • Voer YouTube Downloader voor Android uit op uw computer, ga naar het tabblad Video Downloader en plak de video-URL. Stel het formaat, de grootte en de kwaliteit in, vink de optie "Automatisch overbrengen naar huidig ​​apparaat" aan (beschikbaar voor betalende gebruikers) en klik op Download starten om te downloaden.

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (3)

3. Peggo

Je kunt deze app niet vinden in de Google Play Store, dus je moet Peggo apk-bestanden op je Android-apparaat installeren. Zodra de Peggo apk-bestanden zijn geïnstalleerd, kunt u de YouTube naar MP3-downloader voor Android gebruiken. U hoeft alleen maar de video te selecteren die u als audiobestand wilt opslaan en deze naar MP3 te converteren.

De functies van deze app omvatten-

  • Converteer HD-video's naar MP3
  • Ondersteunt YouTube-converter naar MP3 voor Android en Soundcloud
  • Selecteer video's, deel ze via Peggo en tik op "MP3 opnemen". Peggo zal dat doenMP3 downloaden
  • Bewerkingsopties zoals stilte verwijderen en normaliseren zijn beschikbaar
  • De Peggo-map in de Music Directory slaat de MP3-bestanden op

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (4)

4. Gratis YTD Video Downloader voor Android

Download meerdere bestanden met de gratis YTD video-downloader voor Android. Zodra de app op uw Android-apparaat is geïnstalleerd, opent u de interface en klikt u op het downloadtabblad.

Open vervolgens YouTube in de browser en zoek naar het gewenste bestand.

Klik erop en selecteer de URL bovenaan de YouTube-interface. Klik met de rechtermuisknop om de link te kopiëren en plak deze in de zoekbalk van de YTD Video Downloader-interface. Zodra u op downloaden klikt, wordt uw bestand geconverteerd naar MP3.

De functies van deze app omvatten-

  • Onbeperkte downloads van videostreamingsites
  • Eenvoudig sorteren van bestanden uit een verzameling video's die met een wachtwoord kunnen worden beveiligd
  • Privacybescherming door een wachtwoord in te stellen voor deze app

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (5)

5.VidMate

VidMate is een HD-video-downloader-app voor Android, waarmee je video's van YouTube, Facebook en Twitter kunt downloaden, apps kunt downloaden, video's kunt bekijken en naar muziek kunt luisteren. Jij kandownload hier VidMate APK voor Android. Let op: deze app is compatibel met Android 4.0 en hogere versies.

YouTube-video's downloaden en opslaan als MP3 is eenvoudig met VidMate. Je kunt de video zoeken in de app of kopiëren van YouTube en plakken in de zoekbalk in VidMate. Klik vervolgens op de grote downloadknop en vervolgens kunt u ervoor kiezen om de video op te slaan als muziek of als video in verschillende resoluties. Naast mp3 kun je met deze app de video ook in m4a-formaat opslaan.

Wat de downloadmethode ook is, u kunt de videoversie kiezen die u wilt downloaden of de MP3-audio extraheren.

De functies van de app omvatten-

  • Blader door uw favoriete artiesten en muziekvideo's
  • Pak de MP3 uit naar je Android om offline te luisteren
  • Eenvoudige YouTube-converter naar MP3 voor Android met een eenvoudige interface
  • Ondersteuning voor meerdere verbindingen voor snelle downloads

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (6)

6. SnapTube

SnapTube is een handige en snelle YouTube naar MP3-downloader voor Android. Je kunt de video's categoriseren in meest bekeken, dagelijkse aanbevelingen en populair. Zoek vervolgens naar de video's door de naam in de zoekbalk te typen.

De kenmerken zijn-

  • Eenvoudig, snel en handig
  • Download om het later offline af te spelen
  • Verschillende zoekmogelijkheden
  • Kies de downloadkwaliteit om geheugen op uw Android-apparaat te besparen
  • Behoud gewoon de audio-optie

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (7)

Bewaar gedownloade YouTube MP4-video's gratis als MP3 metFilmoraop Windows 7/8/10/11 en Mac

Als je YouTube naar MP3-downloader voor desktop wilt, is Filmora een van de beste, meest vertrouwde en meest aanbevolen apps. Zonder kwaliteitsverlies download je eenvoudig je favoriete muziek van YouTube naar je desktop.

Je kunt lid worden van deWondershare-videogemeenschapom inspiratie op te doen bij andere videomakers.

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (10) YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (11)

Probeer het gratis >>

Nadat u de video heeft geïmporteerd, klikt u met de rechtermuisknop op de optie "Audio loskoppelen" om de audiotrack op uw tijdlijn te vinden. Klik op de gekozen track om deze te selecteren en te exporteren. Kies het MP3-formaat in de uitvoerinterface en uw download is voltooid.

Naast het rechtstreeks exporteren van audio, kunt u de MP3-muziek ook bewerken, bijvoorbeeld door fade-in/out-effecten aan de gedownloade muziek toe te voegen.voeg je voice-over toenaar het MP3-bestand.

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (14) YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (15)

Probeer het gratis >>

Of je nu YouTube naar MP3 downloadt voor Android of desktop, kies de meest betrouwbare app uit de bovenstaande lijst en geniet te allen tijde van onbeperkte muziek van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen over YouTube naar MP3 Android Downloader

1. Kun je YouTube-nummers naar je telefoon downloaden?

Als je een YouTube Music Premium-abonnee bent, kun je je favoriete nummers en video's naar je mobiele apparaat downloaden, zodat je ze offline kunt beluisteren. Het YouTube Music Premium-abonnement is inbegrepen bij Google Play Muziek-, YouTube Red- of YouTube Premium-abonnementen. Zodra de offline inhoud is gedownload, kan deze de komende 30 dagen worden afgespeeld. Een alternatieve methode is downloaden via websites en apps van derden, maar deze apps schenden mogelijk het YouTube-beleid.

2. Wat is YouTube naar MP3 Converter?

YouTube naar MP3-converterszijn applicaties/sites waarmee je YouTube-video's naar MP3-bestanden kunt converteren. De meeste van deze toepassingen/sites hebben alleen de video-URL nodig en bieden u een audio-MP3-bestand van de video, dat u lokaal kunt downloaden en opslaan.

Sommigen van hen hebben extra functies om de kwaliteit, lengte en indeling van het uitvoeraudiobestand te configureren. Met deze applicaties/sites kunt u MP3-geluidsbestanden van hoge kwaliteit downloaden van YouTube-video's. Voor veel van dergelijke programma's/sites is geen registratie vereist. Toch hebben sommigen van hen een geschiedenis van privacy- en beveiligingsproblemen.

YouTube2MP3: 6 Best Free YouTube to MP3 Downloader for Android (16)

Ollie Mattison

Ollie Mattison is schrijver en liefhebber van alles wat met video te maken heeft.

Volg @Ollie Mattison

YouTube2MP3: 6 beste gratis YouTube naar MP3-downloader voor Android (2024)

FAQs

Which is the best app to download music for free? ›

Here is our collection of the most sought-after Android music downloaders for all users.
  • Audiomack.
  • SoundCloud.
  • Tubidy.
  • Fildo.
  • SONGily.
  • MP3Juice.
  • Super MP3 Music Downloader.
  • YMusic.

How to download free music? ›

  1. Free Music Archive.
  2. SoundCloud.
  3. Bandcamp.
  4. The Internet Archive.
  5. NoiseTrade.
  6. ReverbNation.
  7. Last.fm.
21 Jan 2022

Is ytmp3 trustworthy? ›

Is the ytmp3.cc site safe to use? No, the ytmp3.cc website can contain malicious ads that compromise your files and harm your device.

Is Y2mate safe? ›

The answer to the question “is Y2mate safe?” is both yes and no. Although Y2mate is a virus-free tool, there are ads and pop-ups on the platform that potentially don't have the same level of trustworthiness. Such ads and pop-ups could potentially lead users to dangerous websites.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6181

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.